Култура

Заедничка прослава на патронатот на „СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” на Софискиот и Битолскиот Универзитет

Универзитетот „Св.Климент Охридски” од Битола и бугарскиот Универзитет „Св.Климент Охридски” од Софија, оваа година заеднички…