Ќе паднат или скокнат: Нови цени на горивата

Нова работна недела со нови цени на нафтените деривати.

Веќе неколку недели по ред Регулаторната комисија по нова метородлогија ги носи одлуките за цените на горивата.

Денеска возачите ги очекуваат нови цени. Дали ќе има промени, пад или скок ќе видиме напладне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *