Без инциденти помина чествувањето на Илинден на Мечкин камен

Под силно полициско обезбедување се одвиваше денешната прослава на Мечкин камен, која помина без инциденти.

Меѓу дел од присутните на прославата на Илинден на Мечкин камен имаше меѓусебни довикувања и скандирања.. Се вееја и европското,  но и знамиња со сонцето на Постол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *